Vårt erbjudande

Vi säljer och installerar solceller som ett helhetspaket, till marknadens bästa pris med hjälp av vår unika finansieringsmodell.

Lågt pris

Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning och offert för din installation. Vi räknar ut din kostnad och ger dig marknadens bästa pris tack vare vår smarta affärsmodell.

Prisvärd investering

För en låg kostnad så höjer du värdet på din bostad och sänker samtidigt dina elkostnader. Du kan till och med gå med vinst direkt efter installationen ifall vissa kriterier uppnås.

Finansiering

Vi hjälper dig med finansieringen genom vårt innovativa upplägg samt med de avdrag som du kan beviljas som privatperson när du investerar i solceller.

 

Erfarenhet

Våra montörer är utbildade och har lång erfarenhet av att installera solceller. Vi har mycket kunskap och många nöjda kunder.

Rådgivning & support

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning så att du känner dig säker med din investering. Vi hjälper dig genom hela processen och tar gärna del av dina tankar och funderingar.

Garantier

Du är skyddad med våra garantier och kan känna dig trygg med din investering. Klicka här för att se våra garantier.

Vanliga frågor

Rör ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hur mycket kostar installationen?

Kostnaden varierar mellan olika hushåll eftersom priset baseras på ytan och installationsval. Du kan få ett gratis prisförslag genom att boka en kostnadsfri besiktning av din bostad.

Med vår unika finansieringsmodell så kan vi erbjuda ett billigare alternativ. Du betalar en låg månadsavgift och kan till och med gå med vinst under betalningsperioden ifall vissa kriterier uppnås.

Du kan alltså tjäna pengar på dina solceller utan någon insats, direkt när installationen är färdig. Kontakta oss så förklarar vi hur detta är möjligt.

Vad har ni för garantier?

Att du känner dig trygg med din investering är viktigt för oss. Vi erbjuder 25 års garanti med 80% effektgaranti på solcellerna. Dessutom så erbjuder vi 10 års garanti på elektroniksystemet, växelriktare och uppsättning. Vi har även 2 års garanti för tillval av energilager.

Hur lång är installationstiden?

Vi installerar vanligtvis våra kunders solceller inom en månad. Våra montörer är utbildade och har lång erfarenhet.

Hur mycket pengar kan jag spara på min elräkning?

Prisbesparingen baseras på olika faktorer, bland annat solcellernas yta, takets lutning, solläge, installationsval m.m. Du kan boka en kostnadsfri besiktning av din bostad så uppskattar vi din energibesparing och ger dig ett prisförslag för din installation – helt gratis.

Hur mycket ökar värdet på min bostad om jag installerar solceller?

Enligt en ny studie från vattenfall vid namn Pricing the Sun som har tagits fram av Sveriges lantbruksuniversitet så ökar värdet på bostäder som installerar solceller med 14% i genomsnitt. Prisökningen är i nästan alla fall mycket högre än installationskostnaden, vilket resulterar i att du omedelbart går med vinst på din investering.

Har du andra frågor? Kontakta oss

Mobile: 0701 – 49 49 89

Email: ak@ide-light.se

Marknadsför solceller

Vi informerar privatpersoner om fördelarna med solceller. Vi samarbetar med PLS Energy Systems som installerar våra kunders solceller. Genom finansuppläget så kan vi erbjuda Sveriges lägsta pris för att installera solceller på privatbostäder.

Vårt mål är att informera Sveriges bostadsägare om hur privatpersoner kan bidra till en mer fossilfri & hållbar utveckling och samtidigt förbättra sin privatekonomi.

 

Om oss

Vårt mål är att informera Sveriges bostadsägare om hur privatpersoner kan bidra till en mer fossilfri & hållbar utveckling och samtidigt förbättra sin privatekonomi.

Kontakt

Önskar du en gratis offert för din installation? Eller har du allmänna frågor om oss eller fördelarna med solceller?

Vill du att jag kontaktar dig?