Min Bakgrund

 

I hela mitt vuxna liv har jag arbetat med belysning..

Från början vid Vasa El och sedan ansvarig för belysningskedja med 7 butiker, varav en låg på Vasaplatsen inte så långt från där min far öppnade Storel på Storgatan 1973.
Mitten av 80 talet sålde familjen belysningsaffärerna och vi satsade i stället på grossistverksamhetdär jag var ansvarig över belysningen. Jag var med om den enormt expansiva tiden att utveckla och ta fram egna produkter och kataloger i Storel Interiör namn.

Först Storel sen Elgross´n och nu Idélight

2001 startade Elgross´n och man kan säga att jag fortsatt i samma bana på Elgross´n, involverad både vad det gäller bra avtal med leverantörer, hittat rätt belysning som är efterfrågad av våra kunder och satsat tidigt på den nya tekniken och då framförallt LED.

I slutet av 90-talet hade mina bröder Arne och Christer påbörjat tanken att starta en ny grossiströrelse. 2001 startade vi vi Elgross´n där jag arbetade fram till 2016 då jag valde att starta mitt egna företag Idé Light. Var med och sålde in ett stort projekt till Göteborgs Egnahem, ett byggprojekt på Eriksberg här i Göteborg, där kunden med vår expertis och hjälp kunde tjäna ca 1 miljon.

Nöjda kunder, små som stora är alltid min första prioritering.